Dokter Marino Glabeke

Dokter Marino Glabeke

Huisarts
Dokter Marino Glabeke studeerde af als arts aan de KU Leuven in 1996. Na 2 jaar huisarts in opleiding in Middelkerke en Oostende startte hij in 1999 een solopraktijk in Leffinge. Dokter Marino Glabeke is erkend politie- en militairarts.
Dokter Vjen De Bruycker

Dokter Vjen De Bruycker

Huisarts
Dokter Vjen De Bruycker behaald haar artsendiploma in 2014 aan de U Gent. Na 2 jaar huisarts in opleiding in Middelkerke en Leffinge, vervoegt dokter Vjen De Bruycker in september 2017 zich bij de praktijk van dokter Marino Glabeke. Dokter Vjen De Bruycker is tevens erkend politie- en militair arts.
Evelien

Evelien

Praktijkassistente
Evelien is het aanspreekpunt van de praktijk. Zij regelt graag een afspraak voor U of kan U vertellen hoe en wanneer de artsen ongestoord te bereiken zijn. Bij afwezigheid van Evelien wordt er beroep gedaan op een extern telescretariaat.

Dokter Hannes De Koninck

Huisarts in opleiding (HAIO)
Dokter Hannes De koninck is afgestudeerd in 2022 als gediplomeerd basisarts aan de U Gent en specialiseert zich vanaf 03/10/2022 tot 31/03/2024 binnen onze praktijk tot huisarts. De HAIO werkt zelfstandig maar onder de verantwoordelijkheid van de opleidende arts, dit betekent dan ook dat er dagelijks overleg is met uw huisarts.